Vi hjälper dig att hitta rätt känsla

Det är ofta mycket känslor inblandade i valet av motorcykel. Kanske är du ute efter prestanda eller rätt sång från avgassystemet, eller lägger du störst vikt vid utseendet? Många saker spelar in, men gemensamt för alla dessa är känslan, glädjen och längtan ditt hojval ger.

Sedan tidigt 2016 har ELiT MC ett helhetsutbud som täcker fordonsförsäljning, personlig utrustning, tillbehör, reservdelar och verkstad till resor, kurser och andra engagerande event. Det är inte helt osannolikt att du ser oss arrangera en gatkörning eller träffar oss på en cross- eller road racingbana. Vi är precis som du, hojåkare! Entusiasm och kunskap är ledstjärnan i vår strävan att ge dig en fantastisk upplevelse på hoj. Därför har vi på kort tid utvecklats till att bli en av landets mest framgångsrika handlare med kunder från Kalix till Svedala.

Det är hos oss på ELiT MC du hittar din nästa motorcykel, moped eller fyrhjuling. Vi är auktoriserade för BMW, Can-Am, Ducati, KTM och Sherco. Fabrikaten vi säljer har varsin unika prägel men kännetecknas gemensamt av kvalitet och ledande inom sina segment. Tillsammans med vårt stora begagnatlager som vi omsätter minst tio gånger per år, kan du garanterat hitta det du söker efter oavsett om det är snabbhet och prestanda eller kvalitetskänsla och komfort som du är ute efter. Välkommen till ELiT MC!