Specialisttekniker cross/enduro

Vi på ELiT MC ska förstärka vårt team med en specialisttekniker inom cross och enduro.

Vi tror att du är mellan 19-25 år gammal med stor passion för hojåkning. Vi vet att du har kört cross och enduro sen barnsben, kanske till och med på tävlingsnivå. Du har erfarenhet av att motorcyklar går sönder när det är som minst lägligt, men tack vare din lösningsorienterade attityd har du alltid sett till att felsöka och reparera felet effektivt för att komma ut på banan igen. Du står helt enkelt inte handfallen inför ett problem och är stolt över din arbetsinsats.

Alla på ELiT MC brinner för motorcyklar i alla dess former och våra ledord är passion och trygghet. Hos oss kommer du trivas om du uppskattar rakryggad och ärlig attityd. Har du grunden i dig med att meka cross och enduro ser vi till att du får gå igenom alla utbildningssteg som finns och krävs för att säkerställa den fackmannamässiga kvalitén i arbetsmomenten. Specialistdelen kommer främst bestå i service och reparation av fjädring, motorer och djupare kunskap om offroadmotorcyklarna som vi säljer. Självklart blir det även en del service och reparationer av landsvägsmotorcyklar.

Maila oss om du vill vara en del i ett tight, ärligt och kul gäng. Stora förmåner och schysst lön för rätt person. Välkommen med din ansökan!

robin@elitmc.se