KLIM - Förläng din hojsäsong

Den högsta önskan för varje hojåkare har alltid varit en längre säsong och mer sol. Nu råkar vi bo på den delen av jordklotet där vi inte är bortskämda med den typen av väder. Vi får se 8 grader och regn som perfekt hojväder och inte ska väl den nya hojen som man förvärvat stå i garaget större delen av året när försäkringen står och tuggar. 
Hur förlänger man då säsongen? På den frågan finns ett svar som är klarare än något annat. 

KLIM har skapat kläder för de allra tuffaste förhållanden sedan starten 1999 och de testas i de tuffaste förhållanden just för att klara att förlänga varje hojåkares säsong och högt ställda krav. 

Vi har under många år försett ett väldigt stort gäng entusiaster med högteknologiska material och smarta lösningar för att göra deras körning både roligare och säkrare.

Med Gore-Tex, D30, Cordura, WindStopper, 3M Scotchlite, YKK får man den högsta kvalité man kan köpa på mc-marknaden och dessutom med väldigt generösa garantier. 

Det är när man börjar tänka och räkna på vad man faktiskt lägger på hojen år efter år men kanske bara får använda den 4-5 månader om året som tanken bör slå en? Hur kan jag förlänga säsongen? Kom in till oss så ska jag visa och förklara hur du kan köpa en jacka som du kan använda på resan genom Spanien en solig vecka i Juli eller vändan till Nordkap där du pendlar mellan minusgrader och 15 plus. Jag garanterar dig att du kommer upptäcka en ny del av mc-åkning med rätt kläder   

/ Simon