Bandagar på Ljungbyhed Motorbana 6 & 7 Augusti

Vi ska till Ljungbyhed och vrida gasen i botten, ska du med? Köp din biljett här!

Ljungbyheds gamla flygfält är nu ombyggt till en modern motorbana och den 6-7 augusti har 'David & David MC bandagar' bokat upp för att du ska få chansen att testa dina körkunskaper och din hojs egenskaper. 

Det spelar ingen roll om du kör touringhoj eller en supersport, alla är välkomna och alltid kan man lära sig något nytt. Arrangören ställer inga krav på att din motorcykel ska vara försäkrad, om du undrar om din försäkring gäller för dig och din motorcykel, kontakta ditt försäkringsbolag. Vi rekommenderar att du har en personlig olycksfallsförsäkring om oturen skulle vara framme och det är ditt ansvar att kontrollera att olycksfallsförsäkringen täcker för detta event. Banan kameraövervakas av sjukvårdare som finns på plats.

Pris per dag är 1250 kronor och schemat lyder:

07:00 Området öppnar
07:00-08:10 Anmälan öppen
08:15 Förarmöte
09:00 Första passet
16:00 Slut för dagen

Vid förarmötet bestäms dagens gruppindelning. Planen är max 3st grupper. Grupperna har instruktörer och grupperna kommer justeras för säkerhet och minska köbildning.

Gul: Nybörjare/medel
Blå: Medel/snabb
Röd: Snabb/snabbast

Övrig krav:

- Max 95 db

- Tecknad engångslicens som kostar 250 kronor och gäller båda dagarna. Den kostar samma för en dag. Körkort behövs därför inte, men god körvana rekommenderas liksom vett och etikett.

- Hel- eller delat skinnställ samt allväderställ som kan knäppas ihop.

- Inga öppna hjälmar.

- Kamera är godkänt att montera på hojen förutsatt att den najas fast med stripes eller ståltråd. Kamera får INTE monteras på hjälm eller kropp.

- Bokning är bindande.

Vid överlåtelse, kontakta david@henningssonracing.se.

Nu kör vi!