Lördagskörning 24 April

Under 5 lördagar i sommar kommer vi samlas hos oss för att tillsammans köra roliga vägar runt om västkusten. Tanken är att man ska få lära känna nya hojåkare och vägar, tillsammans bli en bättre förare och få bättre kännedom om din cykel. Vi kommer dela upp oss i grupper så att alla kan få åka i ett tempo som passar var och en. 

Vilket märke man kör eller hur länge man har haft kortet spelar ingen roll, vi kommer heller inte stå längst upp på götaplatsen och gasa utan vi kommer köra efter förmåga och försöka skapa ett tillfälle där alla kan njuta av en längre hojtur.  

Tre timmar dit, tre timmar hit är vad vi har tänkt oss och kanske slänga i oss en korv på stoppet. Undertecknande har en svaghet för glass vid vattnet ute på Tjörn så troligtvis kommer vi hamna där under säsongen. 

Det är tyvärr en pandemi som pågår så hojåkning tillsammans måste vara mer säkert än någonsin, hjälm på och långt mellan varandra och så tänkte vi även hålla det när du rullar in på lördagsmorgonen för en liten frukost innan vi sticker iväg. Så behåll gärna handskar på och är du en av de smarta som kör Sibylla-vinge på hjälmen så kan man bara fälla upp den och njuta av mina nysmörade mackor.

Jag har googlat, kikat, testkört och frågat och kommit fram till några fina vägar som jag tänkte vi skulle ge oss på. Den fina kustvägen över Tjörnbron och upp över Orust är alltid en hit. Komma upp och trycka i sig en räkmacka på Smögen har man längtat efter sen man satte i C-tekladdare för vintern.

Har du någon bra tanke på tur som du skulle vilja med dig av, tveka inte på att höra av dig till mig på simon@elitmc.se

Så 24 april kommer ni fulltankade och med glatt humör så smiter vi iväg vid 11.00 sharp

 

Väl mött / Simon