Viktigt meddelande till alla våra kunder

Det har införts nya lagar om lagring av personuppgifter. Eventuellt så kommer vi att rensa dina kunduppgifter hos oss. Det innebär att du inte kommer att få några mer meddelanden eller utskick från oss.

 

Bakgrunden till att vi måste rensa är att Bike Göteborg med juridiskt namn Bike MC Väst AB blev aktivt och tog över verksamheten i befintliga lokaler 2016-03-01 där Bike Trollhättan tidigare drivit verksamhet. När detta skedde så kopierades hela kundregistret, rätt eller fel kan diskuteras. Sedan 2017-02-28 har inte Bike MC Väst, Bike Göteborg, några koncernkopplingar till Bike Trollhättan AB och går under eget ägandeskap med allt vad det innebär.

Då den nya lagen, GDPR, i enkla termer förbjuder lagring av personuppgifter som inte är relevanta eller godkänts av, i det här fallet, kund så måste denna rensning ske. Tyvärr så kan du komma i kläm och inte finnas kvar i våra register längre.

Vilka berörs då?

ALLA kunder som är upplagda i kundregistret INNAN 2016-03-01 och INTE gjort några transaktioner EFTER 2016-03-01 tas bort. För att finnas kvar i vårt register räcker det således inte att du handlat över disk som kontantkund utan det krävs att du beställt varor i ditt namn, lämnat hojen på service, köpt motorcykel eller liknande.

Inom det snaraste så kommer vi ha med en text om godkännande av personuppgifts lagring på alla former av avtal mellan Bike MC Väst AB och kund.

 

Om du misstänker att du ligger i denna grupp så är det enklaste att komma förbi och handla något i ditt eget namn. Vi kan tyvärr inte hantera kundregistret manuellt och ange vem som godkänt att sina uppgifter lagras än så länge. Denna funktion har helt enkelt inte införts i våra CRM system. Alla är lite tagna på sängen trots att lagen varit på gång under lång tid.

 

Vi ber om ursäkt att många kommer att drabbas av detta. Dina personuppgiftsrättigheter är viktiga för oss.