fbpx
Orrekulla Industrig. 35, Hisings Kärra, 031-389 28 00

Verkstad

Vi söker Mekaniker

Om oss

ELiT MC är en ung och mycket aktiv aktör på den svenska mc marknaden. Vi har sedan starten 2016 gått till att bland annat registrera flest nya BMW motorcyklar i Sverige både 2017 och 2018. Här råder stor framtidstro och vi ser till att vår personal ska få alla verktyg för att lyckas. Även om vi har de starkaste premiummärkena på både mc, atv och numera vattenskotermarknaden så ser vi vår personal som vår absolut största tillgång och däri ligger vår nyckel till framgång.

Om DIG

Du är utbildad tekniker/mekaniker, från bil sidan men kanske från marinsidan. Du är van vid att arbeta efter ett bokat schema med fasta tider. Du är enormt noggrann av dig och är stolt över att göra ett bra jobb. Du har viljan och kan därmed lära dig det mesta, det är den absolut viktigaste egenskapen. Ett stort motorcykelintresse är såklart en förutsättning och självklart så har du både A och B körkort. Du har även lätt för datorer och datorsystem. Troligtvis är du runt 25-35 år gammal.

Om tjänsten

  • Serva motorcyklar enligt fabrikantens anvisningar på utsatt tid.
  • Felsöka i alla våra leverantörers diagnosprogram.
  • Reparera skadade detaljer, hela motorcyklar, fyrhjulingar, vattenskotrar och byta ut slitna delar.
  • Både enklare och mer avancerade monteringar av tillbehör.
    Så småningom ha märkesansvar i verkstaden då du förväntas bli expert på just ditt fabrikat.

Våra leverantörer ställer stora krav och rätt person kommer få gå alla utbildningar som erbjuds och krävs för att lyckas.

Ansök till vår verkstadschef

martin.wising@elitmc.se

EliT MC Göteborg