Vi söker medarbetare

Till butik/lager

Om oss

ELiT MC är en ung och mycket aktiv aktör på den svenska mc marknaden. Vi har sedan starten 2016 gått till att bland annat registrera flest nya BMW motorcyklar i Sverige både 2017 och 2018. Här råder stor framtidstro och vi ser till att vår personal ska få alla verktyg för att lyckas. Även om vi har de starkaste premiummärkena på både mc och atv så ser vi vår personal som vår absolut största tillgång och däri ligger vår nyckel till framgång. Vi tror på att man ska kunna komma överens och bli kompis med alla på firman. Här tar vi alla hand om varandra och tryggheten i gruppen är det absolut viktigaste på Elit MC. Med tryggheten kommer möjlighet till kreativa lösningar och glädjen i att få åka till jobbet varje morgon.

Om Tjänsten

Du ska självständigt i ett team sköta butiksförsäljning av tillbehör, kläder och reservdelar. En stor och viktig del av tjänsten är att ha hand om av vårt butikslager vilket bland annat innebär beställningar, varumottag och uppackning, skötsel av intern logistik, returer osv. Detta kräver en stor portion eget ansvar och initiativ. Ett sinne för ordning och reda är enormt viktigt då denna del är hjärtat av hela verksamheten och måste fungera med precision.

Arbetstiderna är vardagar 9 till 18 och 10-14 varannan lördag. Kompensation för helgarbete, upplägg osv läggs upp så att det ska passa den individuella anställdes förutsättningar bäst.

Våra leverantörer ställer stora krav och rätt person kommer få gå alla utbildningar som erbjuds och krävs. Självklart förväntas du inte kunna allt på en gång utan vi kommer ge dig rätt förutsättningar för att lyckas.

Om dig

Du har ett stort mc intresse och nördar gärna ner dig i tekniska detaljer. En utmärkande egenskap är att du ofta har ett leende på läpparna. Du gillar utmaningar och har såklart god datorvana då detta är ditt viktigaste arbetsredskap. En annan utmärkande egenskap är din noggrannhet och att du är stolt över att göra ett bra jobb. Du gör saker rätt första gången för att inte behöva göra om dem igen. Du älskar struktur och ordning och reda. Du har viljan och kan därmed lära dig det mesta. Din positiva attityd kommer göra att du passar in i gänget på firman. Självklart har du både A och B körkort. Rätt person går före erfarenheter.

Ansök till ola@elitmc.se

Senaste ansökningsdag 28/2 men sök direkt! Intervjuer genomförs löpande