fbpx
Orrekulla Industrig. 35, Hisings Kärra, 031-389 28 00

Uncategorized

Vi söker Ekonomiansvarig

ELiT MC Göteborg växer så det knakar och nu behöver vi en ekonomiansvarig.

Om oss

ELiT MC är en ung och mycket aktiv aktör på den svenska mc marknaden. Vi har sedan starten 2016 gått till att bland annat sälja flest nya BMW i Sverige 2017. Här råder stor framtidstro och vi ser till att vår personal ska få alla verktyg för att lyckas. Även om vi har de starkaste premiummärkena på både mc, atv och numera vattenskotermarknaden så ser vi vår personal som vår absolut största tillgång och däri ligger vår nyckel till framgång.

Om Dig

Du är ansvarstagande, analytisk, van vid att arbeta självständigt och har minst 3 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du planerar och organiserar dina arbetsuppgifter. Du har ekonomisk eftergymnasial utbildning. Det är en fördel om du har erfarenhet av eu-moms, vinstmarginal moms. Har du arbetat inom fordonsförsäljningsbranchen så är även det en fördel men absolut inget krav.

Om tjänsten

Du blir en central och vital del av företaget och kommer ta del i strategiska beslutsprocesser när du är varm i kläderna.
Dagliga och månatliga uppgifter är bland andra:
* Kontroll av kassasammandrag och bokning av dessa.
*Kontroll av bank och bokning av inbetalningar.
*kontroll inför och slutförande av månadsbokslut.
*Hantering av betalfiler.
*Redovisning och gemensam analys inför och med VD och övrig företagsledning.
* Hjälpa till med budgetering och ekonomisk planering

Heltid och tillsvidare med 6 mån provanst, omg tillträde

Ansök till nedan mailadress. Intervjuer genomförs löpande och när vi hittar rätt person tillsätts tjänsten efter snarast överenskommelse. Sök nu!

ola@elitmc.se

EliT MC Göteborg