Verkstad

[vc_section parallax=”content-moving” parallax_image=”1383″][vc_row content_placement=”top” css=”.vc_custom_1487937022713{margin-top: 140px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column width=”1/2″][inwave_heading title=”Service & eftermarknad” iw_margin_top=”” preview_style1=””]Vår moderna och fräscha verkstad är auktoriserad för BMW, Ducati, KTM och Can-Am fyrhjulingar, med personal som har stor kunskap om motorcyklar och hjulingar. Vi har all utrustning som krävs för alla former av service och reparationer. En mc-tekniker är inte bara en oljebytare utan så mycket mer. Dagens avancerade teknologi kräver innovativa lösningar och en hög teknisk nivå bland personalen. Varje dag ställs våra tekniker inför nya utmaningar. Rätt utbildning, modellkännedom och en stor erfarenhet garanterar att reparationer, service och underhåll sker på rätt sätt.

verkstaden har öppet måndag till fredag. OBS, Ingen inlämning eller utlämning på lördagar.

Senaste utlämning av fordon vardagar 16:30.[/inwave_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1256″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2743″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1202″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1263″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1591″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1487936480095{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][inwave_heading title=”Vinterförvaring av motorcykel” align=”left” iw_margin_top=”” preview_style1=””]Lämna din motorcykel med trygghet hos oss över vintern. Det är enkelt. Kör säsongen ut, lämna in motorcykeln. När du känner att det börjar bli vår så meddelar du oss några dagar innan du vill hämta hojen. Svårare än så är det inte.

Villkor
• Vinterförvaring betalas i förskott vid inlämning.
• Kunden har inte tillgång till sin ögonsten under vintern.
• Det får inte sitta några väskor på motorcykeln.
• Inlämning och uthämtning sker enbart under verkstadens ordinarie öppettider, dvs måndag till fredag 08:00-16:00.
• Uppstart med levernaskontroll innebär att vi kontrollerar och justerar däcktryck, funktionstestar och provkör motorcykeln. Det är bara att tuta och köra när du hämtar pärlan.
• ELiT MC Göteborg ansvarar inte för att batteri fungerar efter vinterförvaring.

[/inwave_heading][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_row][vc_column][inwave_info_item title=”Verkstad växelnummer och mailadress”] 

verkstad@elitmc.se
031-389 28 04

Försäkrings skador

skador@elitmc.se[/inwave_info_item][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][inwave_heading title=”Bokningsförfrågan”]Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.[/inwave_heading][contact-form-7 id=”1272″][/vc_column][/vc_row]