fbpx
Orrekulla Industrig. 35, Hisings Kärra, 031-389 28 00

Klicka på respektive fabrikat eller kategori och bekanta dig mer med de nya fordon som vi har att erbjuda

BMW Konfigurator

Ducatis Hemsida

KTM:s Hemsida

Vi säljer upplevelser

Det är ofta mycket känslor inblandade i valet av motorcykel. Kanske är du ute efter prestanda, rätt sång från motorn eller lägger du störst vikt vid utseendet? Många saker spelar in men gemensamt för alla dessa är känslan – glädjen och längtan ens hoj-val ger. På ELiT MC Göteborg finns en motorcykel för alla människor, oavsett om du söker snabbhet och hardcore eller kvalitet och komfort. Vi säljer motorcyklar av märkena BMW, Ducati, KTM. I modellutbudet av BMW finns motorcyklar med sitt enorma sortiment av absolut högsta kvalitet och finish. BMW:s motorcyklar lever upp till sitt rykte om att leda utvecklingen där man självklart tar hjälp av den enorma kunskapen från bilsidan vilket ger dig som kund enorma fördelar på alla sätt och vis. Ducati är förknippat med hög finish och italiensk passion. Fantastiskt vackra motorcyklar med inbyggd körglädje i mängder. KTM är med sina oborstade och vildsinta modeller märket för racingentusiasterna och de som gärna sticker ut lite.

Vi säljer även Can-Am fyhjulingar från BRP med alla sina supersmarta lösningar som är marknadsledande av många anledningar men framförallt sin fantastiska kvalitet och finish . Är du ute efter att röja snö eller dra in virke från skogen så har teknik, smarta lösningar och design stor betydelse.

Fyra kvalitetsmärken som på olika sätt sticker ut. Vår kunniga personal hjälper dig att göra verklighet av dina drömmar. Vi säljer upplevelser.

Låt oss sälja din MC

När det gäller begagnade mc är vi både stora och duktiga. Vi omsätter vårt begagnatlager över tio gånger per år! Vi säljer väldigt många motorcyklar på försäljningsuppdrag. En god och trygg affär för både oss, kunden och säljaren. Vår enorma
omsättningshastighet borgar för att säljaren förvandlar sin hoj till pengar väldigt fort. Du kan tryggt lämna hojen till oss, vi har fasta rutiner för allt och affären löper enkelt och bekvämt.

EliT MC Göteborg