ILMBERGER CARBON på ELiT MC

Vi kan stolt meddela att vi nu är importör och säljer Ilmberger Carbon produkter i Sverige.

Ilmberger Carbon tillverkar kolfiberprodukter till motorcyklar av absolut högsta kvalitet och passform. Delarna håller direkt original kvalitet och vi har inte hittat något annat fabrikat som är i närheten av Ilmberger. Prismässigt ligger de i den högre skalan men man får precis vad man betalar för som vanligt och deras kåpor är i en helt annan division än vanliga racekåpor från andra tillverkare i passform och tillverkningskvalitet.

Ilmberger är enormt starka när det gäller kåpor, skydd osv till gathojar som GS och andra gat- och adventurehojar. De är främst störst på delar till BMW och Ducati där man har delar till i stort sett samtliga modeller. Har man köpt motorcykel av något av dessa fina fabrikat så skall man vara restriktiv med vad man monterar på dem men Ilmberger har vårt godkännande och högsta rekommendation.

Vi har fått hem första omgången med delar, kom förbi vår butik, kläm och känn på dem. Gå in på länken och kolla vad som finns till just din hoj. Det mesta får vi hem på några dagar. Begär prisoffert från oss på det du är intresserad av. Få din hoj att sticka ur mängden genom att byta ut delar och passa på att skydda andra ömtåliga delar från skador vid olycka.

Maila in förfrågan på butik@elitmc.se

Länk:

https://www.ilmberger-carbon.de/Start/Home.aspx