Orrekulla Industrig. 35, Hisings Kärra, 031-389 28 00

Försäljning

Fordonssäljare sökes!

Bike MC Väst är en ung och mycket aktiv aktör på den svenska mc marknaden. Vi har sedan starten 2016 gått till att bland annat sälja flest nya BMW i Sverige 2017. Här råder stor framtidstro och vi ser till att vår personal ska få alla verktyg för att lyckas. Även om vi har de starkaste premiummärkena på både mc, atv och numera vattenskotermarknaden så ser vi vår personal som vår absolut största tillgång och däri ligger vår nyckel till framgång.

Du kommer bli märkesansvarig med spetskompetens för vår BRP försäljning, vilket är Can-Am och Sea-Doo. Två marknadsledande farbikat i sina respektive områden. Du kommer genomgå både Intern och extern utbildning. Du kommer även sälja alla andra fabrikat av motorcyklar, nytt som begagnat. Stora möjligheter till god ersättning till den som ligger i finns genom provisionslön.

Vi ser att du har erfarenhet av fordonsförsäljning både genom nyförsäljning, hantering av inbyte och försäljning av begagnat. Du är van vid att jobba med provision och vet att det lönar sig att arbeta. Du vill även ha ordning runt dig, gillar att arbeta i ett bra team samtidigt som du älskar utmaningar. Förmodligen så har du väldigt svårt för att förlora. Ett brinnande intresse för det vi håller på med är en förutsättning för att vi ska kunna ta hand om våra kunder i en entusiastbranch.

Ansök till nedan mailadress. Intervjuer genomförs löpande och när vi hittar rätt person tillsätts tjänsten efter överenskommelse. Sök nu!

micke@elitmc.se

 

EliT MC Göteborg