Följ med oss till Harz 2019!

Välkommen på ELiT MC:s resa till Harz

Vi kommer att bo på ett charmigt litet hotell som heter Hubertus Hof som bara ligger några kvarter ifrån centrala restaurangområdet i Goslar. Med detta som utgångspunkt kommer vi sedan att utforska Harzområdet under fyra dagar. Rejält kurviga vägar med fin beläggning och fantastiska vyer utlovas. Detta är ett mycket populärt resmål i Tyskland, därför väljer vi att förlägga resan så att vår körning är under veckodagar innan turistsäsongen för att undvika trafik så mycket som möjligt. Frukost ingår i hotellboendet och kvällstid finns möjlighet att utforska Goslars och områdets kulinariska utbud, vilket är väldigt bra.

Det här evenemanget passar för alla typer av motorcyklar. Det är bitvis mycket kurvigt, man får inte vara rädd för att svänga! Att köra med passagerare går utmärkt!

Vad ingår:
• Båtresa Göteborg – Kiel (del av 2 pers i trebäddshytt) inkl frukost.
• 5 nätters boende på Hotell Hurbertus Hof (del i dubbelrum), inkl frukost.
• Fantastiska rutter för Garmin/BMW-navigatorer med waypoints till sevärdheter samt hotellet och färjan.

Pris
7000 kr/person. Enstaka enkelhytter på färjan samt enkelrum på hotellet för ensam resenär kan erbjudas mot tillägg på 1500kr. Passagerare betalar 6700kr/person.

OBS !! Priserna är pressade genom förköp då priserna på både hotell och framför allt färja går upp för varje dag som går. Därför krävs förskottsbetalning, inom 5 arbetsdagar efter anmälan skall anmälningsavgift på 3000kr betalas in. Betalning skall ske efter att bekräftelse på anmälan gjorts.

Anmälan
Du anmäler dig till Ola på ELiT genom att maila ola@elitmc.se och ange namn, telefon nr, reg nr på hoj, namn och telefon nr till närmast anhörig som ej är med på resan.
Inbetalning skall göras till: Swish 070-389 28 05. Skriv Harz som meddelande.

Anmälan gäller först när pengarna har nått kontot. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka om deltagaren hoppar av resan med mindre än att ersättare hittas.
Lite viktiga detaljer
• Resan skall ses som en sammankomst av personer som valt att göra en resa ihop.
• Det ingår ingen reseledare i resan, vi hjälps alla åt med de frågor som kan dyka upp.
• Resan görs av privatpersoner till självkostnadspris och därför har vi ingen resegaranti med i priset. Kontrollera din egen reseförsäkring, en reseavbrottsförsäkring kan vara bra att ha.
• Vi kommer att köra ca 140-250 mil, på stundtals mycket krokiga vägar. Är du mindre van vid kurvor och branter så får du hantera detta själv genom att köra i ett lite lägre tempo. Det finns säkert någon annan som känner likadant så du slipper köra ensam. Omvänt förhållande gäller också såklart.
• Var och en måste kunna ta vara på sig själv och vara säkra på att man kan ta sig till destinationen varje dag ifall man kommer ifrån kompisarna man åker med.