fbpx
Orrekulla Industrig. 35, Hisings Kärra, 031-389 28 00

Vi är stolta att kunna erbjuda Ilmberger Carbons produkter.

Ilmberger Carbon tillverkar kolfiberprodukter till motorcyklar av absolut högsta kvalitet och passform. Delarna håller direkt original kvalitet och vi har inte hittat något annat fabrikat som är i närheten av Ilmberger.
Klicka på logotyper nedan och kolla vad som finns till just din hoj. Överst kan du klicka på den brittiska flaggan för att få sidan på engelska. Det mesta får vi hem på några dagar. Begär prisoffert från oss på det du är intresserad av.

Maila in förfrågan på butik@elitmc.se

Vi arbetar främst med nedanstående underleverantörer av eftermarknadstillbehör, tillbehör och kläder.

Klicka på ikonerna för att komma till deras hemsidor och titta igenom deras sortiment. Hittar ni något ni vill ha så kontakta oss så tar vi hem det åt er!

En välsorterad butik med premiumprodukter

Vår butik är välsorterad med det som den medvetne och kräsne hojåkaren behöver och vill ha. Med det inte sagt bara dyra saker. Eftersom vi själva använder de produkter vi säljer, vet vi att dessa håller en hög kvalitet och kan också ge användbara tips och råd kopplat till användningen. Nedan finner Ni ett urval av de fabrikat som vi för i vår butik. Klicka på logotyperna för att komma till deras hemsidor och sortiment av kläder, skyddsutrustning och tillbehör.

Personal

Kontakta någon av våra medarbetare om du har några frågor.

Butik växelnummer och mailadress


butik@elitmc.se

Butik, personlig utrustning, reservdelar 031-389 28 02

Karin Gustavsson

Lager, ordermottagning, beställningar och butik.

karin.gustavsson@elitmc.se
031-389 28 09

Angelica Eliszewska

Butiksansvarig
angelica@elitmc.se

031-389 28 11

EliT MC Göteborg